Εκτύπωση Σελίδας
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size
Στο ΤΡΑΜ *

Το Τραμ αποτελεί στοχευμένο διαφημιστικό μέσο ,με κυριότερα πλεονεκτήματα τα εξής:

 • Η μεγαλύτερη κινούμενη διαφημιστική επιφάνεια στην αγορά της Ελλάδας
 • 21 ώρες λειτουργίας
 • Εξυπηρέτηση εμπορικών περιοχών(Σύνταγμα- Γλυφάδα –Νέα Σμύρνη-Φάληρο)
 • 100% επίγεια διαδρομή
 • 26 χιλιόμετρα μέσα στον ιστό της πόλης
 • Υπερσύγχρονη τεχνολογία, υψηλότατη αισθητική και design
 • 63.000 επιβάτες ημερησίως
 • Μηδενικό clutter
 • 48 Στάσεις
 • Σύγχρονο και οικολογικό μέσο μεταφοράς
 • Επιβατοκεντρική εξυπηρέτηση

Διαφημιστικά μέσα

 

1) Εξωτερική επικόλληση διαφήμισης στα οχήματα  για 1 μήνα.

 

2) Εσωτερική επικόλληση διαφήμισης στα οχήματα  για 1 μήνα. Εσωτερικά καλύπτονται οι πλάτες των καθισμάτων, καθώς και το δάπεδο των οχημάτων του Τραμ.

 

3) Προβολή στα διαφημιστικά πλαίσια των στάσεων. Προβολή των διαφημιστικών μηνυμάτων σας σε 75 πλαίσια διπλής όψης που βρίσκονται τοποθετημένα στις 48 στάσεις του δικτύου τραμ.

 

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας στα γραπτά αιτήματα για προβολή στα διαφημιστικά πλαίσια των στάσεων.  Οι ημερομηνίες που θα γίνονται δεκτά τα αιτήματα είναι από 14-20 κάθε μήνα για τον επόμενο μήνα. Το e-mail για αποστολή αιτημάτων είναι commercial@stasy.gr. Επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας στο τέλος του κειμένου.

 

 

4) Προβολή στις οθόνες infotainment. Προβάλλετε το μήνυμά σας σε (7) οθόνες μέσα σε κάθε όχημα ΤΡΑΜ και στο σύνολο του στόλου! Ο αριθμός και η απόσταση των οθονών μεταξύ τους, αλλά και η συχνότητα της προβολής των διαφημιστικών μηνυμάτων, εγγυώνται ότι το μήνυμά σας θα φτάσει σε 63.000 ανθρώπους καθημερινά - το σύνολο των ημερήσιων επιβατών του τραμ.

 

Οι οθόνες φιλοξενούν διαφημιστικά μηνύματα, είτε σε μορφή στατικής εικόνας διάρκειας 10¨ η καθεμία , είτε σε video διάρκειας μέχρι και 40¨.

 

Το κάθε μήνυμα επαναλαμβάνεται κατ’ελάχιστο 85 φορές ημερησίως στο κάθε ένα από τα οχήματα τραμ.

 

5) Branding στάσεων. Ντύστε τη στάση με το προϊόν ή την υπηρεσία σας.Κάθε διαθέσιμη επιφάνεια επενδύεται με το διαφημιστικό σας μήνυμα: πάνελς, πλάτες εκδοτικών μηχανημάτων,μπαριέρες,ορθοστάτες,μετώπες στεγάστρων κ.τ.λ.

 

 

6) Ενοικίαση οχημάτων. Το ΤΡΑΜ ταξιδεύει στους δρόμους της Αθήνας, μεταφέροντας τους δικούς σας καλεσμένους!
Τα οχήματα του ΤΡΑΜ διατίθενται για εταιρικές ή ιδιωτικές εκδηλώσεις, party, συνεντεύξεις τύπου, φωτογραφίσεις, τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά γυρίσματα και σας βοηθά να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

 

7) Προωθητικές ενέργειες. Στις στάσεις του δικτύου και στα οχήματα ΤΡΑΜ «προωθείται» με ιδανικό τρόπο το μήνυμά σας. Με εντυποδιανομές, δειγματοδιανομές και happening , που σχεδιάζονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

 

 

 

* Στάσεις Τράμ:
Σύνταγμα, Ζάπειο, Λ.Βουλιαγμένης, Φίξ, Κασομούλη, Νέος Κόσμος, Μπακνανά, Αιγαίου, Αγ.Φωτεινής, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αγ.Παρασκευή, Μηδείας-Μικάλη, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως, Αμφιθέας, Παναγίτσα, Μουσών, Εδέμ, Πικροδάφνη, Μαρίνα Αλίμου, Καλαμάκι, Ζέφυρος, Λουτρά Αλίμου, Ελληνικό, 1η Αγίου Κοσμά, 2η Αγίου Κοσμά, Αγιος Αλέξανδρος, Ελλ.Ολυμπιονικών, Κέντρο Ιστιοπλοΐας, Πλατεία Βεργωτή, παραλία Γλυφάδας, Παλαιό Δημαρχείο, Πλατεία Κατράκη, Αγγέλου Μεταξά, πλατεία Εσπερίδων, Κολυμβητήριο, Ασκληπιείο Βούλας, Μπατής, Φλοίσβος, Πάρκο Φλοίσβου, Τροκαντερό, Αγία Σκέπη, Δέλτα Φαλήρου, Τζιτζιφιές, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, ΣΕΦ.

Επικοινωνία

Για τη χρήση των διαφημιστικών μέσων προβολής στο ΤΡΑΜ  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον  Τομέα  Εμπορικής Εκμετάλλευσης ΣΤΑ.ΣΥ.Α.Ε. : e-mail: commercial@stasy.gr, Fax: 214 414 1392.

Ειδικότερα:

 • για θέματα διαφημιστικής επένδυσης  των οχημάτων του Τραμ με την κα. Χούγια Ρενάτα, τηλ. 214 414 1114,
 • για Πάνελ και Προωθητικές  Ενέργειες  με την κα. Παπαχρυσάνθου Σαμπίνα, Τομεάρχης Εμπορικής Εκμετάλλευσης, τηλ. 214 414 1204,

Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις με την κα.Δεμερούτη Κατερίνα, Διευθύντρια Εμπορικής Πολιτικής και Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 214 414 1137.

 

youtube link