Εκτύπωση Σελίδας
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size
Στο ΤΡΑΜ *

Το Τραμ αποτελεί στοχευμένο διαφημιστικό μέσο, με τα ακόλουθα κυριότερα πλεονεκτήματα:

 • Η μεγαλύτερη επίγεια κινούμενη διαφημιστική επιφάνεια στην αγορά της Ελλάδας
 • 21 ώρες λειτουργίας
 • Εξυπηρέτηση εμπορικών περιοχών(Σύνταγμα- Γλυφάδα –Νέα Σμύρνη-Φάληρο)
 • 100% επίγεια διαδρομή
 • 26 χιλιόμετρα μέσα στον ιστό της πόλης
 • Υπερσύγχρονη τεχνολογία, υψηλότατη αισθητική και design
 • 63.000 επιβάτες ημερησίως
 • Μηδενικό clutter
 • 48 Στάσεις
 • Σύγχρονο και οικολογικό μέσο μεταφοράς
 • Επιβατοκεντρική εξυπηρέτηση

Διαφημιστικά μέσα

1) Εξωτερική επικόλληση διαφήμισης στα οχήματα  για 30 ή 15 μέρες.

 

 

2) Εσωτερική επικόλληση διαφήμισης στα οχήματα  για 30 ή 15 μέρες. Εσωτερικά καλύπτονται οι πλάτες των καθισμάτων, καθώς και το δάπεδο των οχημάτων του Τραμ.
3) Προβολή σε διαφημιστικά πλαίσια των στάσεων για 1 ή 2 μήνες.
Προβολή των διαφημιστικών μηνυμάτων σας σε 75 Διαφημιστικά Πλαίσια διπλής όψης που βρίσκονται τοποθετημένα στις 44 από τις συνολικά 48 στάσεις του δικτύου τραμ.

 

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας στα γραπτά αιτήματα για προβολή στα διαφημιστικά πλαίσια των στάσεων.  Δίνεται η δυνατότητα για υποβολή αιτημάτων για μίσθωση πλαισίων για έναν ή δύο μήνες. Το e-mail για αποστολή αιτημάτων είναι commercial@stasy.gr. Επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας στο τέλος του κειμένου. 

4) Branding στάσεων. Ντύστε τη στάση με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Κάθε διαθέσιμη επιφάνεια επενδύεται με το διαφημιστικό σας μήνυμα: πάνελς, πλάτες εκδοτικών μηχανημάτων, μπαριέρες, ορθοστάτες, μετώπες στεγάστρων κ.τ.λ.


 

 

5) Διάθεση κάθετων και οριζόντιων επιφανειών σε χώρους των στάσεων ΤΡΑΜ (εκτός των πάνελς).

 

6) Ενοικίαση οχημάτων. Το ΤΡΑΜ ταξιδεύει στους δρόμους της Αθήνας, μεταφέροντας τους δικούς σας καλεσμένους! Τα οχήματα του ΤΡΑΜ διατίθενται για εταιρικές ή ιδιωτικές εκδηλώσεις, party, συνεντεύξεις τύπου, φωτογραφίσεις, τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά γυρίσματα και σας βοηθά να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

 

 

 

7) Προωθητικές ενέργειες. Δυνατότητα Εντυποδιανομής- Δειγματοδιανομής στις στάσεις του δικτύου ΤΡΑΜ .

 

 

8) Κινηματογράφηση, βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση εντός των χώρων και των οχημάτων

Ενημερωτικά :

 1. Η ΣΤΑΣΥ δεν αναλαμβάνει την υλοποίηση των διαφημιστικών ενεργειών
 2. Προκειμένου να δοθεί άδεια εργασίας / πρόσβασης σε συνεργεία σε Αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ, απαιτείται πιστοποίηση. Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο εργασιών, χωρίς την κάρτα πιστοποίησης.

Για κάθε ενέργεια διαφήμισης ή προβολής, ο πελάτης αποδέχεται την πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς της ΣΤΑΣΥ και αν χρειάζεται να διαθέτει πιστοποιημένο προσωπικό, αυτό θα εκπαιδεύεται και θα πιστοποιείται με βάση τις απαιτήσεις της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

Επικοινωνία

Για τη χρήση των διαφημιστικών μέσων προβολής στο ΤΡΑΜ  μπορείτε να επικοινωνήσετε με το  Τμήμα Διαφήμισης ΣΤΑ.ΣΥ. Μον.Α.Ε. : e-mail: commercial@stasy.gr

Ειδικότερα:

 • για θέματα διαφημιστικής επένδυσης  των οχημάτων του Τραμ και για τα Διαφημιστικά Πάνελ των σταθμών του Τραμ με την κ. Τσολάκου Μαρία τηλ. 214 4141113 και τον κ. Ρέλλια Νικόλαο τηλ. 214 4141228
 • για Προωθητικές  Ενέργειες  με την κ. Ελεονώρα Παπαδουλάκη στο τηλ. 214 4141206