Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Χάρτης

Περιηγηθείτε και αποθηκεύστε τους χάρτες του δικτύου μας, για τον καλύτερο προγραμματισμό της μετακίνησής σας με τα μέσα σταθερής τροχιάς.

Δρομολόγια

Δείτε τα δρομολόγια των Γραμμών 1, 2 & 3 του Μετρό και του Τραμ, τα δρομολόγια από / προς το Αεροδρόμιο, τις συχνότητες διέλευσης, τις αναχωρήσεις πρώτου-τελευταίου συρμού κ.ά.

Εισιτήρια & Κάρτες

Ενημερωθείτε για τα ισχύοντα εισιτήρια και κάρτες για τις μετακινήσεις σας με τα ΜΜΜ, δείτε τις οδηγίες του ΟΑΣΑ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Εξυπηρέτηση Επιβατών

Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για θέματα που αφορούν στις μετακινήσεις σας, τις διαδικασίες λειτουργίας του δικτύου και να υποβάλλετε τυχόν παρατηρήσεις σας.

Σχεδιάστε τη διαδρομή σας

ticket large

ATH.ENA TICKET
/ ATH.ENA CARD

Η ΑΤΗ.ΕΝΑ CARD είναι μια επαναφορτιζόμενη κάρτα που μπορείτε να φορτίζετε με διαφορετικά προϊόντα κομίστρου, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Απευθύνεται σε όλους τους επιβάτες ΜΜΜ του ομίλου ΟΑΣΑ.

Εμπορική Εκμετάλλευση

Η ΣΤΑΣΥ σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείτε στα μέσα της και να περάσετε το μήνυμά σας σε 1 εκατομμύριο επιβάτες που τα επιλέγουν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ)

Για τη ΣΤAΣΥ η ΕΚΕ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και στρατηγικής της και προσανατολίζεται στην Κοινωνία, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό και τους Εργαζόμενους.

project

Μελλοντικά Projects

Βρείτε πληροφορίες για τις μελλοντικές επεκτάσεις και αναβαθμίσεις του δικτύου μας, καθώς και για τα κατασκευαστικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
0
λιγότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ανά ημέρα
0 εκ.
χιλιόμετρα που εξοικονομεί η πόλη από την χρήση ΜΣΤ
0 MWh
εξοικονομούμενη ενέργεια ανά ημέρα
0
λιγότεροι τόνοι CO2/ημέρα στην ατμόσφαιρα της πόλης

Γνωρίστε την Αθήνα

Η ΣΤΑΣΥ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), σας καλεί να επισκεφθείτε σημεία ενδιαφέροντος της Αθήνας που μπορείτε εύκολα να γνωρίσετε χρησιμοποιώντας τα μέσα σταθερής τροχιάς.

Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα

Ενημερωθείτε για τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ».

Η ιστορία των ΜΣΤ

Δείτε τα ορόσημα της ιστορίας του αστικού σιδηροδρόμου Αθηνών – Πειραιώς, όπως και τα μεταγενέστερα, σύγχρονα μέσα σταθερής τροχιάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας



    This site is protected by reCAPTCHA and the Google  Privacy Policy  &  Terms of Service  apply.