Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΣΤΑ.ΣΥ

Σε μια ξεχωριστή για την οικογένεια της ΣΤΑ.ΣΥ εκδήλωση, στην καρδιά του συστήματος των μέσων σταθερής τροχιάς, τον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», έγινε την Τρίτη 24/01/2023 η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

MG 5905
Ήταν μια ευκαιρία για τους εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων της εταιρείας, αλλά και τη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ, κάνοντας μια μικρή ανάπαυλα από τα καθημερινά τους καθήκοντα και μέσα σε ατμόσφαιρα ζεστή και γιορτινή, να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν ευχές.

Στις ομιλίες τους, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χάρης Δαμάσκος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ Αθανάσιος Κοτταράς, αφού έκαναν απολογισμό του περασμένου έτους, έθεσαν τους στόχους της νέας χρονιάς για τις Σταθερές Συγκοινωνίες, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα επενδυτικά και αναπτυξιακά πλάνα, τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας, αλλά και τη  δυναμική της εταιρείας να ανταποκριθεί σε αυτές, κυρίως χάρη στο ικανό έμψυχο δυναμικό της.

IMG a6126d9d999196d856c57f2a2405b655 VMG 6001

 

Η εκδήλωση έγινε με την ευλογία του πατρός Δημητρίου Νίκου και παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και τοπικής ηγεσίας, φορέων και οργανισμών.

IMG 4603ad6e8b7df4a2ff05108dc6caee26 V

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Ιωάννης Ξιφαράς, η Αντιδήμαρχος Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου, ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΑΣΑ Ιωάννης Γκόλιας, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΟΑΣΑ Γιώργος Σπηλιόπουλος,  ο Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου, η Πρόεδρος της ΡΑΣ Ιωάννα Τσιαπαρίκου και εκπροσωπώντας την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ο Ιάσων Αγγελόπουλος.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ