Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Η ΣΤΑ.ΣΥ στην 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Παρουσία με δικό της περίπτερο είχε και φέτος η ΣΤΑ.ΣΥ στην 69η  Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στο οποίο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν πληροφορίες για τα μέσα σταθερής τροχιάς της Αττικής και το πράσινο αποτύπωμά τους στις πόλεις που κινούνται.

Τα εγκαίνια της 69ης Ανθοκομικής Έκθεσης, που είχε ως κεντρικό θέμα τους ελληνικούς κήπους, έγιναν την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023. Κατά τη διάρκειά τους, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΣΤΑ.ΣΥ  Χάρης Δαμάσκος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, πως το Άλσος Κηφισιάς, με εκθέσεις σαν την Ανθοκομική Κηφισιάς εκτός από κέντρο συνάντησης, βόλτας, ψυχαγωγίας γίνεται και κέντρο αναφοράς της επιχειρηματικής ζωής της πόλης. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος στην ομιλία του υπογράμμισε, πως από τη γιορτή της φύσης, η Κηφισιά στέλνει μηνύματα προστασίας του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, κυκλικής οικονομίας και εξοικονόμησης  πόρων. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος επεσήμανε: «Συνεχίζουμε και φέτος το όραμά μας, η Έκθεση να αποκτήσει πέραν του εμπορικού και ψυχαγωγικού της χαρακτήρα και την έλξη της θεματικής της ύπαρξης».

Το περίπτερο της ΣΤΑ.ΣΥ επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, κατά την παρουσία του  στην ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς  τη Δευτέρα 1η Μαΐου 2023.

Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνεται από το 1937 στο Άλσος Κηφισιάς και αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στο χώρο της Ελληνικής ανθοκομίας. Πρόκειται για ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός, που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών.

Η αυλαία της 69ης ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ έπεσε την Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

0U7A6094 1

Η ΣΤΑ.ΣΥ  βραβεύτηκε για τη συμβολή της στην Έκθεση και το βραβείο παρέλαβε, εκπροσωπώντας την εταιρεία, ο Απ. Σιαμπάνης , Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης από τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής Γ. Παπαδόπουλο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ