Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΚΥ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ

Με όχημα την μουσική, οι διαδρομές και οι μετακινήσεις στο δίκτυο των  μέσων σταθερής τροχιάς  είχαν χθες Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, έναν τόνο διαφορετικό και αναπάντεχο.

 

Στην καρδιά του Μετρό, τον σταθμό ΣΥΝΤΑΓΜΑ ο συνθέτης και στιχουργός Κώστας Λειβαδάς και η ερμηνεύτρια Βίκυ Καρατζόγλου αιφνιδίασαν τους διερχόμενους επιβάτες του Μετρό με τη μουσική τους και τους «ταξίδεψαν» μελωδικά. Πολλοί ήταν εκείνοι, που στο πέρασμά τους από τον σταθμό στάθηκαν, για να απολαύσουν τις μουσικές προτάσεις των 2 καλλιτεχνών και να σιγοτραγούδησουν δημιουργίες του Κώστα Λειβαδά, που έχουν αγαπηθεί, όπως το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», «Καράβι για την Φολέγανδρο», «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» και την «Επιμονή σου».

 

Η ΣΤΑ.ΣΥ. στηρίζει διαχρονικά αξιόλογες δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό, έχει εισαγάγει τα καλλιτεχνικά δρώμενα στους χώρους της, σε μια προσπάθεια να καταστούν τα μέσα σταθερής τροχιάς, όχι μόνο ποιοτικά μέσα μεταφοράς, αλλά και ένα αποτελεσματικό όχημα επικοινωνίας, αλληλεπίδρασης και μεταφοράς μηνυμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ